Home

Beste klanten, Vanaf 1 september 2017 verandert Profonde in Le Couvert. Voor al uw bestellingen (dagschotels en feesten) kan u terecht op : traiteurlecouvert@hotmail.com of telefonisch op M. 0485 108 785. Steeds tot uw dienst! Het Le Couvert team.

www.traiteur-lecouvert.be

Feesten

Feesten op maat

Bij Profonde kan u terecht voor allerlei soorten feesten tot ongeveer 80 personen. Wij bieden geen standaard formules aan. Uw feest wordt telkens op maat uitgewerkt. U kan zich daarbij wel laten leiden door ons aanbod uit onze verschillende folders. Wij stellen voor u dan een offerte op maat op, zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt over het totaalplaatje van uw feest. Buffetten kunnen wij erg fijn verzorgen tot maximum 500 personen, vraag ons naar de referenties.

Mogelijkheden

Aangezien er steeds op maat gewerkt wordt zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Wij worden vaak gevraagd voor culinaire BBQ's in de winter en in de zomer, voor communiefeesten, bedrijfsfeesten, verjaardags- en jubileumfeesten.

Ook babyborrels zijn ons niet vreemd, aangezien we gekend zijn voor de fijne creaties van onze eigen chef patissier.

Buffetten met walking dinner of zittend aan tafel kunnen met verschillende cateringconcepten ingevuld worden. Ook beschikken wij over een mobiele keuken om zelfs tot in de feestzaal zelf uw gasten culinair te verwennen met onze bereidingen zoals paella, pasta's of andere.

Werkwijze

  • Na een informatief contact telefonisch, in de winkel of via mail, noteren wij uw wensen en kijken wij na of de door u gevraagde datum nog beschikbaar is. Wij verzorgen slechts 1 feest tegelijkertijd.
  • Wij maken een afspraak bij u thuis of ter plaatse op de locatie waar het feest zal doorgaan. Daar bekijken we samen de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Met referenties naar voorbije feesten aan de hand van foto's kunnen wij u een beeld geven hoe wij reeds vroeger andere gelegenheden hebben verzorgd. Wij geven suggesties over hoe u uw feest kan samenstellen.
  • Daarna maken wij voor u een offerte op maat waarin uw wensen worden opgenomen, eventueel met meerdere opties om uw feest in verschillende richtingen te laten verlopen.
  • Nadat u ons aanbod heeft bekeken, kunnen we bijsturen waar gewenst en waar mogelijk om tot een samenwerking te komen. Tijdens dit proces wordt de datum voor u vrijblijvend gereserveerd.
  • Indien u instemt met ons voorstel vragen wij u een voorschot over te maken om de datum definitief vast te leggen. Vanaf dit moment kan u gerust zijn dat uw feest perfect zal worden voorbereid en starten wij de voorbereidingen achter de schermen.
  • Enkele weken voor uw feest vragen wij u het aantal gasten bij benadering door te geven en vragen wij een tweede voorschot van ongeveer de helft van het geschatte budget. Tot 1 week vooraf kan u het exacte aantal personen doorgeven.
  • Op de dag van uw feest zorgt Tom als verantwoordelijke voor een vlot verloop op uw evenement en kan u steeds bij hem terecht voor vragen.
  • De finale afrekening van het feest gebeurt nooit op de dag van uw feest, daar hoeft u zich op dat moment alvast geen zorgen over te maken. Achteraf krijgt u van ons een overzicht in detail van elk onderdeel van uw feest en maakt u het saldo over via overschrijving.

Organisatie

Profonde werkt voornamelijk met eigen, vast personeel dat een opleiding krijgt bij ons in huis. Naast een pool van ongeveer 20 vaste medewerkers wordt voor uitzonderlijk grote evenementen zoals recepties tot 500 personen beroep gedaan op externe horecapartners met gespecialiseerd personeel dat telkens perfect aansluit bij onze manier van werken.

Ook beschikken we over een heel gamma eigen feestmateriaal in ons magazijn, dat we afhankelijk van uw vraag, aanvullen met extra professioneel feestmateriaal van enkele vaste partners. Gaande van tafels en stoelen, borden, glazen tot tenten met alle toebehoren.

Aankleding

Voor de aankleding van uw feest, van klein tot groot, werken wij steeds samen met Katrien van TABLEANCE. Zij komt eveneens vooraf bij u langs om tot een samenwerking te komen tot in de fijnste details. En dit zowel voor een communiefeest van 20 personen tot een tuinfeest van 120 personen.

Le Couvert  |  052 444 323  |  traiteurlecouvert@hotmail.com

Avil Geerincklaan 45  |  9240 Zele