Home

Profonde geeft zijn passie voor koken door. Onder deze noemer kunnen de kookworkshops van Profonde samengevat worden. Samen koken in een gezellig kader en een ontspannen sfeer. En dat in een nieuwe keuken met alle materialen aanwezig.

Kookworkshops

Beste kookfanaat,

Hieronder vindt u, chronologisch gerangschikt, het volledige aanbod van alle kookworkshops die Profonde op dit moment organiseert.

Datum Thema Start Prijs Inschrijven
Momenteel geen kookworkshops gepland.

Het inschrijvingsgeld omvat steeds alle ingredienten, het nuttigen van het menu, alle recepturen van de gemaakte bereidingen. Daarnaast zijn alle dranken inbegrepen vanaf het aperitief, over de dranken bij de maaltijd, tot koffie of thee na de maaltijd, tenzij anders vermeld. Na de koffie kan er aan tafel of aan de bar nagepraat worden en kunnen bijkomende dranken tegen betaling verkregen worden.

Meer details over de werking en de praktische organisatie van de kookworkshops vindt u hier.

Algemene informatie kookworkshops

U kan inschrijven voor 1 welbepaalde les waarvoor u interesse heeft. U kan ook inschrijven voor meerdere lessen.

Inschrijven kan bij voorkeur via de link hierboven. Inschrijven kan ook telefonisch (052/444.323), via mail (info@profonde.be) of in de winkel (Avil Geerincklaan 45, 9240 Zele).

Alle materiaal is aanwezig.

De workshops gaan door vanaf 8 a 10 personen, met een maximum van 20 personen, dit om een vlot verloop te garanderen.

De prijzen worden per workshop bepaald en staan op de website.

Na inschrijving sturen wij u een email met de betalingsinstructies. De betaling dient ons binnen de 7 dagen na uw registratie te bereiken.

Annuleren kan tot 10 dagen voor de workshop, zoniet vervalt uw inschrijvingsgeld.

Indien u in de onmogelijkheid bent om aanwezig te zijn, kan u zich laten vervangen door iemand anders.

Wij behouden ons het recht voor om de workshop te annuleren indien er niet voldoende inschrijvingen zijn. In dit geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald of kunt u kiezen voor een andere workshop.

De locatie is in 'De spinnerij' (Lokerenbaan 112, 9240 Zele) in de toonzaal van 'KLETZ'. Er is een ruime parking achter het gebouw. Deze is gratis.

De data van de Mannenkookclub worden in samenspraak met de leden vastgelegd en worden bepaald tijdens de eerste samenkomst van het jaar of de laatste samenkomst van het vorige jaar.

Deze kalender is onder voorbehoud en wordt continu aangepast.

Le Couvert  |  052 444 323  |  traiteurlecouvert@hotmail.com

Avil Geerincklaan 45  |  9240 Zele