Home

Profonde geeft zijn passie voor koken door. Onder deze noemer kunnen de kookworkshops van Profonde samengevat worden. Samen koken in een gezellig kader en een ontspannen sfeer. En dat in een nieuwe keuken met alle materialen aanwezig.

Geschenkbon

U wenst iemand een kookworkshop van Profonde cadeau te doen?

Schenk een cadeaubon voor een kookworkshop naar keuze! U bepaalt het bedrag voor een kookworkshop naar keuze, daarmee kan de ontvanger van uw bon een workshop naar zijn of haar keuze reserveren. Indien het bedrag van de workshop hoger is dan op de bon vermeld, dan wordt enkel de meerkost aangerekend aan die persoon.

U kan ook een specifieke kookworkshop aan iemand schenken op een bepaalde datum, wij reserveren alvast een plaatsje voor die persoon. Mocht de ontvanger niet vrij zijn die avond, dan kan de bon gebruikt worden voor een andere kookworkshop naar keuze.

Een geschenkbon is verkrijgbaar vanaf 25 euro en kan u bestellen via onderstaande contactgegevens. Bons kunnen afgehaald worden in de winkel of verstuurd worden naar u of naar de gewenste ontvanger in een feestelijke verpakking. Deze dienst is gratis voor een bon vanaf 50 euro.

Le Couvert  |  052 444 323  |  traiteurlecouvert@hotmail.com

Avil Geerincklaan 45  |  9240 Zele