Home

Profonde geeft zijn passie voor koken door. Onder deze noemer kunnen de kookworkshops van Profonde samengevat worden. Samen koken in een gezellig kader en een ontspannen sfeer. En dat in een nieuwe keuken met alle materialen aanwezig.

Locatie

Hoe ons bereiken

De Spinnerij is gelegen op de Lokerenbaan 112 in Zele en dit op 1km van de Markt. Zele is gelegen tussen Lokeren en Dendermonde en ligt vlak aan de E17 ter hoogte van afrit Zele/Lokeren. Komende van Antwerpen neemt u afrit Lokeren, vanuit Gent neemt u afrit Zele-Dendermonde.

Vanuit Lokeren neemt u aan de eerste lichten rechts de Lokerenbaan richting Zele-centrum. Na ongeveer 800m vindt u aan uw linkerkant De Spinnerij. Vanuit Dendermonde steekt u 3 ronde punten over en neemt u de eerste lichten links. Op het einde van de Zevensterrestraat neemt u rechts de Lokerenbaan. Na 250m vindt u aan uw rechterkant De Spinnerij.

De Spinnerij is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op wandelafstand van het station van Zele. Als u uit het station komt volgt u rechts de spoorweg via de Spoorwegstraat. Op het einde steekt u rechts de spoorweg over, dit is de Lokerenbaan. Na 400m bereikt u aan uw rechterhand De Spinnerij.

De workshops gaan door in de toonzaal van Kletz op het gelijkvloers van De Spinnerij.

Parking

Achteraan het gebouw bevindt zich een ruime parking, deze is gratis te gebruiken. De parking bereikt u door aan de linkerkant van het gebouw de parking op te rijden.

Plan

Le Couvert  |  052 444 323  |  traiteurlecouvert@hotmail.com

Avil Geerincklaan 45  |  9240 Zele