Home

Profonde geeft zijn passie voor koken door. Onder deze noemer kunnen de kookworkshops van Profonde samengevat worden. Samen koken in een gezellig kader en een ontspannen sfeer. En dat in een nieuwe keuken met alle materialen aanwezig.

Teambuilding

Interesse in een kookworkshop op maat?

Wenst u graag een kookworkshop bij ons te volgen, maar kan u zich niet vinden in ons aanbod? Of vertegenwoordigt u een vereniging, bedrijf, groep of gewoon een bende vrienden en wenst u een prive-kookworkshop te organiseren? Dit is uiteraard mogelijk bij Profonde!

Neem contact op met Tom via onderstaande contactgegevens en wij bespreken wat we voor u kunnen doen. U kan opteren voor een onderwerp uit ons reeds voorgestelde aanbod, of zelf een suggestie doen en dan werken wij graag samen met u een kookworkshop uit op maat. De prijs is afhankelijk van het aantal personen (minimum 6, maximum 15) en het gekozen thema.

Informeer voor de mogelijke vrije momenten. Dit kan bijvoorbeeld in de voormiddag (9h - 13h), namiddag (14h - 18h) of avond (19h - 23h) en dat zowel op een weekdagen als in het weekend.

Le Couvert  |  052 444 323  |  traiteurlecouvert@hotmail.com

Avil Geerincklaan 45  |  9240 Zele